This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Vacature: De Zuyder Haven in Oss zoekt
een Verpleegkundig Teamleider
(32 uur p/week, FWG 55)

Geplaatst op: 11 maart 2021

Heb jij een verpleegkundige achtergrond en enige leidinggevende ervaring, maar bovenal een hart voor ouderen? Binnen de ZorgHavengroep zijn wij op zoek naar een ambitieuze Teamleider voor onze locatie de Zuyderhaven Haven in Oss. Herken jij jezelf hierin, solliciteer dan direct of lees verder. VIG-ers met een aantal jaar ervaring en aanvullende opleidingen nodigen wij ook uit om te solliciteren.

Over de Zorghavengroep

De ZorgHavengroep is opgericht vanuit de gedachte om een organisatie op te bouwen die echt staat voor wat wij belangrijk vinden binnen de ouderenzorg. Wij hebben meerdere kleinschalige woonvoorzieningen, waarbij persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid kenmerkend zijn voor de dagelijkse gang van zaken.

De locatie waar jij komt te werken is de ‘Zuyder Haven’, een particulier verzorgingshuis in Oss. Het bestaat uit 18 appartementen, een sfeervolle huiskamer en eetkamer.

Wat ga je als Teamleider zorg bij ons doen?

Als Teamleider Zorg ben jij primair verantwoordelijk voor het aansturen van de gehele locatie. De gebieden waar dit betrekking op heeft zijn heel breed. Het gaat om aansturing van de zorg in het algemeen, het welzijn van de bewoners, het personeel, facilitaire zaken, inkoop en diverse andere zaken. Als teamleider beschik je over de zogenaamde helikopterview, waarmee je het geheel goed kunt overzien, jij hoofdzaken en bijzaken goed kunt scheiden en weet wanneer je zelf op moet treden of een taak kunt delegeren.

Wat vragen wij van jou als Teamleider zorg?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ambitieus en zorgzaam persoon met een verpleegkundige achtergrond. Specifiek vragen wij dat je in het bezit bent van:

 • Een afgeronde opleiding Verpleegkunde, niveau 4 of 5 met BIG-registratie;
 • Enige leidinggevende ervaring;
 • Bij voorkeur een aantal jaar relevante ervaring in de ouderenzorg;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Geduld, waarbij je kunt omgaan met kritiek en bezit over doorzettingsvermogen;
 • Ben jij een VIG-er met een aantal jaar ervaring en aanvullende opleidingen dan nodigen wij ook uit om te solliciteren

Daarnaast verwachten we van je dat je enthousiast, mens- en klantgericht en positief ingesteld bent en logischerwijs in staat bent zelfstandig te opereren in het maken van besluiten.

Wat bieden wij jou als Teamleider zorg?

 • Een functie voor 32 uur per week met aanvang op 1 mei 2021;
 • Een uitstekend salaris (CAO VVT FWG 55);
 • 35 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een pensioenregeling;
 • Een laptop en telefoonvergoeding;
 • Bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot een vast contract;

Binnen de ZorgHavengroep tref je een uitdagende functie met de mogelijkheid tot veel eigen initiatief en een leuk team. Wij hechten veel waarde aan korte communicatielijnen en een informele werksfeer en proberen dit in de dagelijkse organisatie dus ook zo veel mogelijk te stimuleren en een omgeving te creëren die dit faciliteert.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn ervan overtuigd dat een geweldige inzet en oprechte betrokkenheid van de medewerkers vanzelf leidt tot tevreden bewoners. Met elkaar vormen wij een team waarin het fijn werken is. Geloof jij ook dat persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid de basis vormen voor een heerlijke woonomgeving? Heb jij kortom hart voor ouderen? Dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren op bovenstaande vacature!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Oostlander via 06-30166608. Wil je direct solliciteren dan kun je jouw Cv en motivatiebrief sturen naar info@zorghavengroep.org t.a.v Ronald Oostlander. Wij zijn benieuwd naar jou!

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.