This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Persoonlijke zorg

Persoonlijke zorg vormt één van de basiselementen van onze zorgaanpak. Lees op deze pagina meer over onze persoonlijke particuliere zorg, over onze aanpak en hoe wij er dagelijks voor zorgen dat wij onze bewoners de zorg kunnen bieden die zij nodig hebben en verdienen!

Particuliere zorg ZorgHavengroep - Prettig wonen

Persoonlijke aandacht

Binnen de ZorgHavengroep doen wij alles vanuit onze passie van het leveren van persoonlijke zorg. Dit is ook exact de reden waarom er gekozen is voor een concept in een kleinschalige woonvorm.

Op deze manier zijn de medewerkers van onze zorghuizen goed in staat iedere bewoner de aandacht te geven die hij/zij verdient en nodig heeft. Onze medewerkers kennen al de bewoners persoonlijk en bieden familie en vrienden uitgebreid de mogelijkheid om hun geliefden te bezoeken.

Particuliere zorg ZorgHavengroep - Deskundig personeel

Deskundig en goed getraind personeel

Naast persoonlijke aandacht is het van belang dat het kennisniveau van ons personeel op peil is, zodat zij kunnen voorzien in de zorgbehoefte van elke individuele bewoner.

Elk jaar zorgen wij dat ons personeel meer dan voldoende training krijgt om aan de hoge standaarden die wij onszelf opleggen, te voldoen. Zij zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen wanneer het gaat om de zorg van onze bewoners of het nu gaat om dementie-, somatische of andere vormen van zorg.

Particuliere zorg ZorgHavengroep - Prettig wonen

Gespecialiseerde zorg bij dementie

Helaas zien wij dat er de afgelopen jaren een groei is in het aantal van onze bewoners dat aan dementie lijdt. Binnen onze aanpak staat dus ook centraal dat er door de verzorger een connectie wordt gelegd tussen de belevingswereld van de bewoner en dat wat de bewoner daadwerkelijk kan en wil.

Zo zoeken wij naar de beste dagbesteding die aansluit bij de specifieke bewoner. Een van de belangrijkste kernwaardes in onze aanpak bij het leveren van persoonlijke dementiezorg; het behouden van identiteit. Vanuit deze gedachte realiseren wij elke dag persoonlijke particuliere zorg voor onze bewoners.

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.