This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Over ons

De ZorgHavengroep is opgericht vanuit de gedachte om een organisatie op te bouwen die echt staat voor punten die wij belangrijk vinden binnen de ouderenzorg.

 

Het verhaal van de ZorgHavengroep

De ZorgHavengroep is een particulier initiatief ontstaan uit onze passie voor ouderenzorg. Beiden hebben wij vele jaren ervaring in de ouderenzorg, waar wij steeds vaker zagen dat ouderen niet de persoonlijke aandacht en zorg kregen die zij nodig hebben en daarnaast ook verdienen.
Om ouderen de mogelijkheid te bieden dit wel te ervaren, zijn wij gestart met het opzetten van kleinschalige woonzorgvoorzieningen, gevestigd op unieke locaties. Mede door de kleinschalige opzet van onze zorglocaties waarborgen wij onze visie dat de eigen leefstijl en gewoonten van thuis zoveel mogelijk gehandhaafd moeten kunnen blijven. Daarnaast hebben wij onze organisatie gebouwd rondom de kenmerken persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid voor onze bewoners.

“Kleinschalig wonen met een persoonlijke benadering.
Dat is waar het bij ons om draait.”

De aanpak van de ZorgHavengroep

Onze aanpak kenmerkt zich zogezegd door de persoonlijke zorg en de prettige woonomgeving die wij elke dag voor onze bewoners proberen te realiseren. Het persoonlijke aspect uit zich vooral in de aandacht die wij schenken aan elke bewoner om aan te sluiten op de belevingswereld, de waarden en hetgeen hij/zij kan.

Ieder mens is uniek en vraagt om een specifieke persoonlijke aanpak. Ons goed opgeleide en betrokken personeel spelen hier een essentiële rol in, aangezien zij weten waar de bewoner zijn/haar interesses liggen en wat hij/zij wil en kan.

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.