fbpx

Buyten Haven Dordrecht

Onze locatie ‘Buyten Haven’ is een particulier verzorgingshuis in Dordrecht. Het is gerealiseerd is in de voormalige boerderij Rustenburg aan de Smitsweg 4 Dordrecht en bestaat uit 18 appartementen. De Buyten Haven grenst aan het Rustenburgpark en beschikt over een grote tuin.

Particuliere zorg Dordrecht

Particuliere zorg in Dordrecht

Het feit dat deze locatie gebouwd is in een historische boerderij zorgt voor een heerlijk landelijk gevoel.
Direct naast het gebouw hebben wij een kippenhok gebouwd, waar onze bewoners erg genieten van het schouwspel dat de kippen elke dag met zich meebrengen.

Particuliere zorg Dordrecht

Gelegen midden in het bos

De locatie is omringd door bossen, waardoor onze bewoners kunnen genieten van het groen en de rust die de bossen hen bieden.
Zeker in de zomer is het heerlijk om er een wandeling door deze rustgevende omgeving te maken.

Digitale Rondleiding
door ons particulier verzorgingshuis in Dordrecht

Wilt u zelf een indruk krijgen van de huiselijke sfeer in ons particulier verzorgingshuis in Dordrecht?
Maak hieronder dan gebruik van onze digitale rondleiding door op de peilen in het midden van de afbeelding te klikken.

Onze aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door de persoonlijke zorg en de prettige woonomgeving die wij elke dag voor onze bewoners proberen te realiseren. Het persoonlijke aspect komt vooral naar voren in de aandacht die wij schenken aan elke bewoner om aan te sluiten op de belevingswereld en door te kijken wat hij/zij kan. Ieder mens is uniek en vraagt daarom een specifieke aanpak. Ons goed opgeleide en betrokken personeel spelen hier een essentiële rol in, aangezien zij weten waar de bewoner zijn interesses liggen en wat de bewoner wil en kan.

Dementiezorg in Dordrecht

Bij de keuze voor een verzorgingshuis in Dordrecht is in het verleden onze kleinschalige opzet vaak van doorslaggevend belang geweest. Deze kleinschaligheid zorgt er namelijk voor dat wij onze bewoners de persoonlijke zorg kunnen bieden die zij verdienen.

Wanneer een nieuwe bewoner met dementie bij ons komt wonen laten wij de familie de kamer inrichten zodat het zoveel mogelijk op thuis lijkt. Het is daarbij van belang dat er een zekere herkenbaarheid en huiselijkheid heerst en dat de bewoner de privacy van thuis ervaart. De rol van partners, kinderen, andere familieleden en vrienden speelt dus een grote rol in dit proces.

Naast de herkenbaarheid van de kamer speelt ook de inrichting van de gemeenschappelijke woonruimte ook een belangrijke rol. Deze proberen wij zo in te richten dat iedereen zich er thuis kan voelen.

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.