This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Zuyder Haven Oss

De locatie ‘Zuyder Haven’ is een particulier verzorgingshuis in Oss. Deze locatie is gerealiseerd naast het Zuidergebouw waarin een kinderdagverblijf is gevestigd en is gelegen in de Oude Molenstraat 15. Het bestaat uit 18 appartementen, een sfeervolle huiskamer en eetkamer.

Particuliere zorg Zuyder Haven 1

Particuliere zorg in Oss

Vanuit onze locatie kunnen de bewoners onder begeleiding heel leuk boodschappen doen in de levendige winkelstraat. De keuze voor deze specifieke locatie in Oss, is mede genomen door de aanwezigheid van deze leuke straat. Hierdoor blijven onze bewoners midden in de samenleving staan.

Digitale Rondleiding
door ons particulier verzorgingshuis in Oss

Wilt u zelf een indruk krijgen van de huiselijke sfeer in ons particulier verzorgingshuis in Oss?
Maak hieronder dan gebruik van onze digitale rondleiding door op de peilen in het midden van de afbeelding te klikken.

Onze aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door de persoonlijke zorg en de prettige woonomgeving die wij elke dag voor onze bewoners proberen te realiseren. Het persoonlijke aspect komt vooral naar voren in de aandacht die wij schenken aan elke bewoner om aan te sluiten op de belevingswereld en door te kijken wat hij/zij kan. Ieder mens is uniek en vraagt daarom een specifieke aanpak. Ons goed opgeleide en betrokken personeel spelen hier een essentiële rol in, aangezien zij weten waar de bewoner zijn interesses liggen en wat de bewoner wil en kan.

 

 

Vraag een rondleiding aan

Dementiezorg in Oss

Bij de keuze voor een verzorgingshuis in Oss is in het verleden onze kleinschalige opzet vaak van doorslaggevend belang geweest. Deze kleinschaligheid zorgt er namelijk voor dat wij onze bewoners de persoonlijke zorg kunnen bieden die zij verdienen.

Wanneer een nieuwe bewoner met dementie bij ons komt wonen laten wij de familie de kamer inrichten zodat het zoveel mogelijk op thuis lijkt. Het is daarbij van belang dat er een zekere herkenbaarheid en huiselijkheid heerst en dat de bewoner de privacy van thuis ervaart. De rol van partners, kinderen, andere familieleden en vrienden speelt dus een grote rol in dit proces.

Naast de herkenbaarheid van de kamer speelt ook de inrichting van de gemeenschappelijke woonruimte ook een belangrijke rol. Deze proberen wij zo in te richten dat iedereen zich er thuis kan voelen.

 

Vraag een rondleiding aan

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.