This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Haven du Pont Rozenburg

Onze locatie Haven du Pont is gesitueerd op de eerste etage van Residence Roosenburch en zal zorg leveren aan ouderen met flinke geheugenproblemen.
Het bestaat uit 15 appartementen, een sfeervolle huiskamer en een ruime eetkamer.
Daarnaast is er ook herinneringsmuseum in het souterrain van het gebouw.

 

Schitterend uitzicht vanuit de appartementen

Vanuit onze locatie op de eerste etage van Residence Roosenburch heeft u een schitterend uitzicht over "Het Scheur", beter bekend als ‘de Nieuwe Waterweg’.
De veerpont tussen Maassluis en Rozenburg zit recht tegenover Haven du Pont.

Het herinneringsmuseum

In het souterrain van Residence Roosenburch is een herinneringsmuseum ingericht. Elk onderdeel in dit museum heeft een eigen verhaal en biedt onze bewoners en hun bezoekers vele uren gespreksstof.
Hierdoor is er veel reuring en is het een levendige ontmoetingsruimte.

 

 

Onze aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door de persoonlijke zorg en de prettige woonomgeving die wij elke dag voor onze bewoners proberen te realiseren. Het persoonlijke aspect komt vooral naar voren in de aandacht die wij schenken aan elke bewoner om aan te sluiten op de belevingswereld en door te kijken wat hij/zij kan. Ieder mens is uniek en vraagt daarom een specifieke aanpak. Ons goed opgeleide en betrokken personeel spelen hier een essentiële rol in, aangezien zij weten waar de bewoner zijn interesses liggen en wat de bewoner wil en kan.

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.