This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Oude Haven Vlaardingen

Woonzorgvoorziening ‘Oude Haven’ is gerealiseerd in een monumentaal voormalig rederspand aan de Oude Haven in Vlaardingen.
Het bestaat uit 12 appartementen, een sfeervolle huiskamer en een ruime eetkamer.

De Oude Haven Vlaardingen

De Oude Haven is onze eerste locatie en zoals de naam doet vermoeden, gelegen aan de haven. Dit historische pand is helemaal gerenoveerd en ligt op loopafstand van het oude centrum  van Vlaardingen.

Vlaardingen "Haringstad"

Vlaardingen is vooral bekend als de haringstad van Nederland, waarbij “de Visbank” nog steeds prominent aanwezig is en vlak bij onze locatie te vinden is.

 

Digitale Rondleiding

Wilt u zelf een indruk krijgen van de huiselijke sfeer in deze locatie?
Maak hieronder dan gebruik van onze digitale rondleiding door op de peilen in het midden van de afbeelding te klikken.

Onze aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door de persoonlijke zorg en de prettige woonomgeving die wij elke dag voor onze bewoners proberen te realiseren. Het persoonlijke aspect komt vooral naar voren in de aandacht die wij schenken aan elke bewoner om aan te sluiten op de belevingswereld en door te kijken wat hij/zij kan. Ieder mens is uniek en vraagt daarom een specifieke aanpak. Ons goed opgeleide en betrokken personeel spelen hier een essentiële rol in, aangezien zij weten waar de bewoner zijn interesses liggen en wat de bewoner wil en kan.

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.