This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

de Wilgenhoeve Hei- en Boeicop

Onze locatie de Wilgenhoeve is een particulier verzorgingshuis in Hei- en Boeicop. Het bestaat het uit 18 appartementen. Bijna alle appartementen zijn 2-kamerappartementen en zo dus uitstekend geschikt voor echtparen.

Particuliere zorg in Hei- en Boeicop

De Wilgenhoeve biedt een prachtig uitzicht. De bewoners kijken uit op een weid(s)e polderlandschap met knotwilgen, sloten en weilanden. Dit uitzicht is kenmerkend voor de streek De Vijfheerenlanden.
De Wilgenhoeve is verder gesitueerd in de driehoek Vianen-Culemborg-Gorinchem op slechts vijf minuten afstand van de A2 en de A27 en dus uitstekend bereikbaar.

Digitale Rondleiding
door ons particulier verzorgingshuis in Hei- en Boeicop

Wilt u zelf een indruk krijgen van de huiselijke sfeer in ons particulier verzorgingshuis in Hei- en Boeicop?
Maak hieronder dan gebruik van onze digitale rondleiding door op de peilen in het midden van de afbeelding te klikken.

Onze aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door de persoonlijke zorg en de prettige woonomgeving die wij elke dag voor onze bewoners proberen te realiseren. Het persoonlijke aspect komt vooral naar voren in de aandacht die wij schenken aan elke bewoner om aan te sluiten op de belevingswereld en door te kijken wat hij/zij kan. Ieder mens is uniek en vraagt daarom een specifieke aanpak. Ons goed opgeleide en betrokken personeel spelen hier een essentiƫle rol in, aangezien zij weten waar de bewoner zijn interesses liggen en wat de bewoner wil en kan.

Dementiezorg in Hei- en Boeicop

Bij de keuze voor een verzorgingshuis in Hei- en Boeicop is in het verleden onze kleinschalige opzet vaak van doorslaggevend belang geweest. Deze kleinschaligheid zorgt er namelijk voor dat wij onze bewoners de persoonlijke zorg kunnen bieden die zij verdienen.

Wanneer een nieuwe bewoner met dementie bij ons komt wonen laten wij de familie de kamer inrichten zodat het zoveel mogelijk op thuis lijkt. Het is daarbij van belang dat er een zekere herkenbaarheid en huiselijkheid heerst en dat de bewoner de privacy van thuis ervaart. De rol van partners, kinderen, andere familieleden en vrienden speelt dus een grote rol in dit proces.

Naast de herkenbaarheid van de kamer speelt ook de inrichting van de gemeenschappelijke woonruimte ook een belangrijke rol. Deze proberen wij zo in te richten dat iedereen zich er thuis kan voelen.

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.