This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Vacature: De Zuyder Haven in Oss zoekt een gastvrouw/heer (18 uur per week)

Geplaatst op: 21 maart 2023

Heb jij hart voor ouderen?

Woonzorgvoorziening de Zuyder Haven is een onderdeel van de ZorgHavengroep en is een kleinschalige woonvoorziening in Oss. Kenmerkend voor onze organisatie zijn: persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid. Binnen deze locatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste parttime gastvrouw/heer (18 uur per week).

Jij als gastvrouw/heer zorgt dat het onze bewoners aan niets ontbreekt in de gezamenlijke huiskamer. Je voorziet rond koffietijd iedereen van een kopje koffie of thee en zorgt dat de tafels netjes gedekt zijn voor de maaltijden. In de huiskamer doe je een activiteit met de bewoners zoals een spelletje of bv gezamenlijk gym oefeningen of bij mooi weer ga je met de bewoners naar buiten. Je werkt bij een zorginstelling, dus het feit dat je vriendelijk en gastvrij bent is belangrijk voor ons en onze bewoners.

Functie-eisen en vaardigheid

Als gastvrouw/heer verwachten we zogezegd dat je vriendelijk bent en je enigszins kunt inleven in de belevingswereld van onze bewoners. Verder verwachten we het volgende jou als gastvrouw/heer:

  • Er is geen specifieke minimale opleiding vereist
  • Je bent zo snel mogelijk elk weekend op zaterdagen/of zondag beschikbaar
  • Ervaring als gastvrouw/heer heeft de voorkeur, maar is niet vereist


Pas jij in ons team?

Heb jij de benodigde vaardigheden in huis en voel jij een klik met onze organisatie? Interesse? Vul je gegevens in via ons Solliciatiebutton of stuur jouw cv per mail naar: vacature@zorghavengroep.org

We kijken uit naar je reactie!

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.