This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Vacature: de ZorgHavengroep zoekt
een allround onderhoudsmedewerker
(32-36 uur per week)

Geplaatst op: 31 maart 2021

Ben jij een handige man of vrouw en heb je ervaring met onderhoudswerkzaamheden? Dan ben jij de geschikte collega voor de functie van:

Allround Onderhoudsmedewerker voor onze zorglocaties

Wij zijn een particulier zorgverlener in de regio groot Rotterdam, Heij en Boeicop en Oss, We verlenen particuliere verpleeghuiszorg in op dit moment 9 vestigingen aan bewoners met een verpleeghuis indicatie. Bij ons kom je terecht in een innovatieve, afwisselende werkomgeving.

Wat ga je bij ons doen als Allroundsmedewerker Onderhoud?

Als allround medewerker onderhoud ben jij het visitekaartje van de Zorghavengroep. De functie staat garant voor een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je komt in de verschillende vestigingen thuis en voert zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden uit. Dit kunnen kleine onderhoudsklussen zijn maar ook volledige renovaties. Je houdt je collega’s op de hoogte van de voortgang en zet eventuele vervolgacties uit. Denk aan:

  • woningverbetering (keuken, badkamer, toilet), mutatieonderhoud, onderhoud bij, reparatieverzoeken of de appartementen aanpassen i.v.m. veiligheid of om medische redenen;
  • Jaarlijks onderhoud van de panden, zoals repareren en verven van kozijnen van deuren ramen;
  • s ’Zomers help je indien nodig bij het onderhoud van de tuinen op de verschillende locaties


Wie zoeken wij?

Jouw servicegerichte instelling, jouw drive om een planning te halen en bovenal jouw oog voor kwaliteit maken het verschil. Je bent een aanpakker en gaat pas naar huis als de locatie tevreden is. Je hebt veel contact met zorgpersoneel en bewoners en dus beschik je over goede contactuele eigenschappen en bent sociaal vaardig. Verder ben je flexibel in de omgang, elke dag is anders. Daarnaast verwachten wij het volgende van je:

  • Wij zoeken iemand met een passend vakdiploma (niveau drie) en enige jaren ervaring als (allround) timmerman.
  • Je hebt ervaring in bouwkundig serviceonderhoud en timmerwerk;
  • Je draait je hand niet om voor een kleine of grote schilder klus;
  • En ook loodgieterswerk is je niet vreemd;
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt
  • Je hebt affiniteit hebt met onze bewoners.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Binnen onze organisatie krijg je een leuke uitdagende baan. Je krijgt daarnaast de beschikking over een eigen wagen waardoor het wel noodzakelijk is dat je in het bezit bent van een rijbewijs. We bieden salaris conform VVT en de functie wordt ingeschaald in FWG30. Tenslotte kun je bij gebleken geschiktheid rekenen op een vast contract.

Kom jij ons team versterken?

Heb jij de benodigde vaardigheden in huis en voel jij een klik met onze organisatie? Stuur jouw sollicitatie per mail naar: info@zorghavengroep.org. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer R. Oostlander: 06-30166608 .

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.