This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Vacature: De ZorgHavengroep zoekt
een Administratief Medewerker
voor 16 uur per week

Geplaatst op: 29 januari 2021
particulier verzorgingshuis in Schiedam

De ZorgHavengroep levert particuliere zorg die is ontstaan uit onze passie voor ouderenzorg. Onze aanpak kenmerkt zich door de persoonlijke zorg en de prettige woonomgeving die wij elke dag voor onze bewoners proberen te realiseren. Het persoonlijke aspect uit zich vooral in de aandacht die wij schenken aan elke bewoner om aan te sluiten op de belevingswereld, de waarden en hetgeen hij/zij kan.
Om de groei van ons bedrijf te continueren zijn wij op zoek naar een administratief medewerker (16 uur per week) ter ondersteuning van ons secretariaat.

Hoe ziet een werkdag eruit?

‪Geen dag is hetzelfde, we werken in een klein team en daar voel jij je in thuis. Je hebt contact met medewerkers, contactpersonen en/of familieleden van onze bewoners, of je beantwoordt vragen van teamleiders. Als administratief medewerker ben je vooral bezig met operationele en administratieve taken op zowel personeelsgebied als bewoners zaken. Binnen deze taken moet je denken aan de volgende zaken:

 • Op het gebied van personeelszaken zijn dat onder andere de volgende taken: het monitoren van ziekteverzuim, het opstellen van functieomschrijvingen, controleren van de salarisadministratie, digitaliseren personeelsdossiers, uitwerken/opstellen secundaire arbeidsvoorwaarden, personeelshandboek opzetten, en het opstellen en verwerken van beleidsstukken.
 • Daarnaast verzorg je ook de bewonersadministratie dit bestaat onder andere uit het opmaken van huur-/serviceovereenkomsten en zorgovereenkomsten, het opvragen van indicaties en contact met de zorgkantoren.
 • Ook heb je als administratief medewerker behalve uitvoerende taken ook een adviserende rol. Binnen de ZorgHavengroep geef je advies aan het management over o.a. het personeels- en organisatiebeleid en ondersteun je de teamleiders.
 • Naast bovenstaande taken biedt je ook ondersteuning tijdens werving- en selectieprocessen. Dat betekent dat je het administratieve proces begeleid en zo nodig de arbeidsvoorwaardengesprekken voert.
 • Je werkt binnen het secretariaat samen met de financieel medewerkster en de directiesecretaresse. Jullie nemen elkaar waar tijdens afwezigheid.
 • Het is belangrijk om goede communicatievaardigheden te hebben, goed te kunnen organiseren en flexibel te zijn. Je moet snel kunnen schakelen wanneer het personeel , de contactpersonen van onze bewoners of de teamleiders je telefonisch of per mail vragen stellen. Je hebt  daarnaast een kritische blik en analytisch vermogen , zodat je snel verbanden kunt leggen en problemen in de organisatie kunt herkennen en oplossen. Ook moet je precies begrijpen hoe de organisatie in elkaar zit om het management goede adviezen te kunnen geven.

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden.
 • Je bent zelfstandig en kunt goed in een klein team functioneren.
 • Je bent uitgebreid bekend met Microsoft Excel
 • Je kunt nieuw beleid op een breed gebied ontwikkelen en uitvoeren‪

Wij bieden jou:

 • een mooie functie voor 16 uur per week (bij voorkeur verdeeld over 4 x 4 uur)‪
 • een fijne werkplek in het centrum van Schiedam en een enthousiast team collega’s;
 • een goed salaris: inschaling is in salarisschaal FWG 50 € 2.845,21 tot €3.818,87 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • ‪arbeidsvoorwaarden conform Verzorging, Verpleging en Thuiszorg (VVT);
 • ‪een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • vakantiegeld

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

‪Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en CV t.a.v. Ronald Oostlander per email naar ‪info@zorghavengroep.org

Procedure

De procedure bestaat uit 2 gesprekken. Zodra je uit de briefselectie bent geselecteerd, nodigen wij je ‪uit voor een eerste gesprek.

Nog vragen?

‪Neem dan gerust even contact op met Ronald Oostlander, directeur, telefoon
06- 30166608. Hij kan jou alles vertellen over de vacature.

 

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.