This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Vacature: De Wilgenhoeve in Hei en Boeicop zoekt
een gastvrouw/heer (12 uur per week in de avond)

Geplaatst op: 8 juni 2022

Heb jij hart voor ouderen?

Woonzorgvoorziening de Wilgenhoeve is een onderdeel van de ZorgHavengroep en is een kleinschalige woonvoorziening in Hei en Boeicop. Kenmerkend voor onze organisatie zijn: persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid. Binnen deze locatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste parttime gastvrouw/heer van 16.00-20.00 (12 uur per week).

Jij als gastvrouw/heer zorgt dat het onze bewoners aan niets ontbreekt in de gezamenlijke huiskamer. Je voorziet rond koffietijd iedereen van een kopje koffie of thee en zorgt dat de tafels netjes gedekt zijn voor de maaltijden. In de huiskamer doe je een activiteit met de bewoners zoals een spelletje of bv gezamenlijk gym oefeningen of bij mooi weer ga je met de bewoners naar buiten. Je werkt bij een zorginstelling, dus het feit dat je vriendelijk en gastvrij bent is belangrijk voor ons en onze bewoners.

Functie-eisen en vaardigheid

Als gastvrouw/heer verwachten we zogezegd dat je vriendelijk bent en je enigszins kunt inleven in de belevingswereld van onze bewoners. Verder verwachten we het volgende jou als gastvrouw/heer:

  • Er is geen specifieke minimale opleiding vereist
  • Je bent zo snel mogelijk beschikbaar
  • Ervaring als gastvrouw/heer heeft de voorkeur, maar is niet vereist


Pas jij in ons team?

Heb jij de benodigde vaardigheden in huis en voel jij een klik met onze organisatie?
Stuur jouw cv per mail naar: vacature@zorghavengroep.org. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer R. Oostlander: 06-30166608

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.