This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Vacature: De IJssel Haven in Capelle aan den IJssel zoekt een Verzorgende IG, niv. 3 (24-32 uur p/week)

Geplaatst op: 4 april 2022

Heb jij hart voor ouderen?

Woonzorgvoorziening de IJssel Haven is een onderdeel van de ZorgHavengroep, een kleinschalige woonvoorziening in Capelle aan den IJssel. Kenmerkend voor onze locaties zijn: persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid. Binnen deze locatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG niveau 3.

Kom jij als Verzorgende IG niveau 3 ons team versterken?

Wij zoeken een toegewijde zorgverlener, met hart voor de zorg! Als verzorgende IG draag je zorg voor het stimuleren van zelfredzaamheid en het ondersteunen in de dagelijks leven van de cliënt.
Daarnaast begeleid je cliënten in hun dagelijkse levensbehoefte en voer je verpleegtechnische handelingen uit zoals wondverzorging, medicijnen uitzetten, katheteriseren etc. Op deze manier help je de cliënt om langer hun eigen leven te leiden. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van kwalitatief goede zorg. Je bent een teamplayer en weet op een positieve manier feedback te geven en te ontvangen.

Functie-eisen en vaardigheid

Als verzorgende IG heb je een belangrijke rol binnen de zorg. Daarom moet je voldoen aan onderstaande eisen:

  • Je beschikt minimaal over een diploma Verzorgende IG of ziekenverzorgende en bent bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van bijbehorende verpleegtechnische handelingen;
  • Je beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereidt om te werken in wisselende diensten. (dag avond en nachtdienst). Draai jij liever alleen nachtdiensten dan vragen wij  je ook om te reageren.
  • Je hebt ervaring als verzorgende in de ouderenzorg.
  • Je bent zelfstandig en kunt goed in teamverband functioneren

Pas jij in ons nieuwe team?

Heb jij de benodigde vaardigheden in huis en voel jij een klik met onze organisatie? Stuur dan direct jouw sollicitatiebrief met cv per mail naar: vacature@zorghavengroep.org. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer R. Oostlander: 06-30166608 .

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.