This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Vacature: De Buyten Haven in Dordrecht zoekt
een Teamleider/ locatie hoofd ouderenzorg
(32 uur p/week, FWG 55)

Geplaatst op: 16 december 2021

Ben jij een verpleegkundige of verzorgende IG, met leidinggevende ervaring, maar bovenal een hart voor ouderen? Solliciteer dan naar de functie van Teamleider Zorg, op onze locatie Buyten Haven in Dordrecht. Samen met je team draag je bij aan een fijne woonbeleving voor de bewoners van jullie locatie. Je levert ondersteuning, begeleiding en zorg die is afgestemd op de behoeften van de bewoners. En zorgt daarnaast voor een georganiseerde en prettige werkomgeving, waarin jouw team optimaal kan presteren.

Over de Zorghavengroep

De ZorgHavengroep is opgericht vanuit de gedachte om een organisatie op te bouwen die echt staat voor wat wij belangrijk vinden binnen de ouderenzorg. Wij hebben meerdere kleinschalige woonvoorzieningen, waarbij persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid kenmerkend zijn voor de dagelijkse gang van zaken.

De locatie waar jij komt te werken is de ‘Buyten Haven’, een particulier verzorgingshuis in Dordrecht. Het bestaat uit 18 appartementen en grenst aan het Rustenburgpark en beschikt over een grote tuin.

Wat ga je als Teamleider zorg bij ons doen?

Als Teamleider Zorg ben jij primair verantwoordelijk voor het aansturen van de gehele locatie. De gebieden waar dit betrekking op heeft zijn heel breed. Het gaat om aansturing van de zorg in het algemeen, het welzijn van de bewoners, het personeel, facilitaire zaken, inkoop en diverse andere zaken. Als teamleider beschik je over de zogenaamde helikopterview, waarmee je het geheel goed kunt overzien, jij hoofdzaken en bijzaken goed kunt scheiden en weet wanneer je zelf op moet treden of een taak kunt delegeren.

Wat vragen wij van jou als Teamleider zorg?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ambitieus en zorgzaam persoon met een verpleegkundige of verzorgende IG achtergrond. Specifiek vragen wij dat je in het bezit bent van:

  • Een afgeronde opleiding Verpleegkunde of verzorgende IG;
  • Leidinggevende ervaring;
  • Relevante ervaring in de ouderenzorg;
  • Goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden;

Daarnaast verwachten we dat je enthousiast, mens- en klantgericht en positief ingesteld bent en logischerwijs in staat bent zelfstandig te opereren in het maken van besluiten.

Wat bieden wij jou als Teamleider zorg?

  • Een functie voor 32 uur per week (per direct);
  • Een uitstekend salaris (CAO VVT FWG 55);
  • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
  • Een pensioenregeling;
  • Een laptop en telefoonvergoeding;
  • Bij gebleken geschiktheid een vast contract;

Binnen de ZorgHavengroep tref je een uitdagende functie met de mogelijkheid tot veel eigen initiatief en een leuk team. Wij hechten veel waarde aan korte communicatielijnen en een informele werksfeer en proberen dit in de dagelijkse organisatie dus ook zo veel mogelijk te stimuleren en een omgeving te creëren die dit faciliteert.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn ervan overtuigd dat een geweldige inzet en oprechte betrokkenheid van de medewerkers, vanzelf leidt tot tevreden bewoners. Met elkaar vormen wij een team waarin het fijn werken is. Geloof jij ook dat persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid de basis vormen voor een heerlijke woonomgeving? Heb jij kortom hart voor ouderen? Dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren op bovenstaande vacature!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Oostlander via 06-30166608.
Je motivatie en cv kun je sturen naar vacature@zorghavengroep.org

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.