This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Open dag Haven du Pont Rozenburg op 24 maart (10.30 tot 16.00u)

Geplaatst op: 7 januari 2018

“De ZorgHavengroep biedt ouderen die zorg nodig hebben een goed en betaalbaar alternatief”

Particuliere zorg Haven Du Pont Rozenburg

De ZorgHavengroep is een organisatie die particuliere zorg levert in een kleinschalig omgeving voor ouderen met forse geheugenproblematiek, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. De ZorgHavengroep gaat per 1 april binnen de Recidence Roosenburch zorg verlenen.

Wanneer men niet meer zelfstandig kan wonen zijn de consequenties vaak zeer divers en ingrijpend. Men moet concessies doen aan persoonlijke levensstijl, wooncomfort, eigenwaarde en algemeen welbevinden.

De ZorgHavengroep biedt ouderen die zorg nodig hebben op verpleeghuis niveau een goed en betaalbaar alternatief; wonen met een kleine groep medebewoners in een veilige en beschermde leefomgeving met professionele zorg, de benodigde structuur, aandacht en dienstverlening op maat.

Men verblijft in een eigen studio en ontvangt een zeer breed pakket aan zorg en dienstverlening afgestemd op persoonlijke behoeftes en wensen. Aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid zijn daarbij onze uitgangspunten, goede zorg onze missie.

Het zorgteam bestaat uit helpende, verzorgende IG en verpleegkundige. Zij hebben veel ervaring in de zorg, kennis in geheugenproblematiek en zijn kundig in wondverzorging en revalidatie na bijv. een heupoperatie.

De zorg wordt binnen de Recidence Roosenburch geleverd. De Recidence is uniek gelegen aan de rand van Rozenburg en is zeer goed te bereiken. Vanuit de Recidence heb je een uniek uitzicht op de waterweg. Er zal snel een wandeling langs de waterweg gemaakt worden of door de woonwijk.

Particuliere zorg Haven Du Pont Rozenburg

De ZorgHaven neemt haar intrek op de eerste etage. Hier beschikt zij over 15 studio’s en een ruime huiskamer waar het gezellig vertoeven is. Bewoners kunnen elkaar hier ontmoeten en in de gezellige eetkamer worden de maaltijden genuttigd.

De bewoners kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die de Recidence biedt denk hierbij aan het mooie restaurant, herinneringsmuseum en huisbibliotheek.

De warme maaltijd wordt binnen de Recidence zelf klaar gemaakt. Dit geeft vaak heerlijke geuren in huis en betekend dat de bewoners een verse maaltijd rechtstreeks uit de keuken geserveerd krijgen.

Natuurlijk zijn alle benodigde faciliteiten die nodig zijn om goede zorg te leveren aanwezig. U kunt hierbij denken aan hoog/laag bedden, til- liften en rolstoelen op maat.

Als u interesse heeft en nader kennis wil maken met de betrokken eigenaren van de ZorgHavengroep en de mogelijkheden wil bespreken, kunt u contact op nemen met Ronald Oostlander te bereiken op 06-30166608.

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.