This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

De ZorgHavengroep en het Coronavirus

Geplaatst op: 27 maart 2020

Het Covid-19 virus ook wel beter bekend als het coronavirus houdt een groot deel van de wereld in haar greep. Op Internationaal, nationaal en gemeentelijk niveau worden de nodige maatregelen getroffen om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen.
Wij zijn ons ervan bewust dat onze bewoners behoren tot de doelgroep die het hoogste risico loopt. Om deze reden hebben wij nog vóór de maatregelen vanuit de regering besloten helaas geen bezoek meer toe te laten tot onze verzorgingshuizen tot nader order.

Sociale Onthouding
Wij hanteren het beleid dat voorgeschreven wordt vanuit het RIVM voor zowel ons personeel als onze bewoners. Zo houden wij waar mogelijk minimaal 1,5 m afstand van elkaar. Dit geldt voor medewerkers ten opzichte van bewoners, maar ook voor bewoners onderling. Aanvullend hanteren wij extra strenge maatregelen waar het gaat om de persoonlijke hygiëne van de bewoners en onze medewerkers, alles om de gezondheid van onze bewoners te kunnen blijven waarborgen.

Wij begrijpen dat deze maatregelen impact hebben voor zowel onze bewoners als hun naasten. Er wordt dagelijks via skype of videobellen contact onderhouden tussen de bewoners en hun naasten. Dit wordt zeer gewaardeerd. Mocht u hier vragen of aanvullingen over hebben dan kunt u contact opnemen met de teamleider van de locatie.

Tot slot hebben wij vele hartverwarmende reacties mogen ontvangen in de vorm van e-mails, fysieke kaarten, knuffels, taarten, bloemen en nog veel meer. Wij willen iedereen hiervoor hartelijk bedanken. Dit zorgt voor blije gezichten bij onze bewoners, onze personeelsleden en onszelf in deze bijzondere tijden.

Samen staan we sterk!

Ronald en Marieke Oostlander

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.