Woonzorgvoorziening Rotterdam

Woonzorgvoorziening ‘Berghse Haven’ is een particuliere organisatie die in een kleinschalige, exclusieve woonomgeving een woonzorgvoorziening realiseert voor ouderen. De visie is dat de eigen leefstijl en gewoonten van thuis zoveel mogelijk gehandhaafd blijven. Persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid zijn kenmerken die vanzelfsprekend zijn binnen de organisatie. Door de kleinschaligheid kunnen wij dit ook werkelijk waar maken.

Woonzorgvoorziening ‘Berghse Haven’ wordt gerealiseerd in het voormalige kinderinternaat ‘Vredestein’ . Het bestaat uit 18 appartementen, een sfeervolle huiskamer en eetkamer en een gezellige binnentuin.

Er wordt 24 uur per dag zorg- en dienstverlening geleverd. Wij bieden een volledig pakket aan zorg, afgestemd op uw persoonlijke wensen. We geven u de garantie, mits het medisch verantwoord blijft, dat ongeacht hoe uw zorg zich ontwikkelt u in uw eigen appartement kan blijven wonen. Huisarts, fysiotherapeut en overige disciplines komen aan huis.

De dienstverlening bestaat uit alle gemaksdiensten die u maar kunt bedenken, zoals driemaal daags serveren van de maaltijd uit eigen keuken, wasservice, schoonhouden van de appartementen etc.

Mocht u na het bezoek van onze site nog vragen hebben, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.
Een persoonlijk gesprek is snel geregeld, hierin vertellen wij graag meer over onze zorg en dienstverlening.