This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Zuyder Haven Oss (opent 6 april 2019)

Binnenkort kunt u hier meer informatie vinden over onze nieuwste particuliere verzorgingshuis in Oss; Zuyder Haven. Wij zullen onze deuren openen op 6 april 2019 aan de Oude Molenstraat 15 in Oss.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Oostlander: (06) 3016 6608.

Particuliere zorg Zuyder Haven 1

Particuliere zorg in Oss

Vanuit onze locatie kunnen de bewoners onder begeleiding heel leuk boodschappen doen in de levendige winkelstraat. De keuze voor deze specifieke locatie in Oss, is mede genomen door de aanwezigheid van deze leuke straat. Hierdoor blijven onze bewoners midden in de samenleving staan.

Particuliere zorg Zuyder Haven 6

Een groene omgeving

Rond de locatie is er veel groen, waar heerlijk gelopen kan worden. Daarnaast draagt de aanwezigheid van de Maas bij aan de mooie rustgevende omgeving.

Onze aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door de persoonlijke zorg en de prettige woonomgeving die wij elke dag voor onze bewoners proberen te realiseren. Het persoonlijke aspect komt vooral naar voren in de aandacht die wij schenken aan elke bewoner om aan te sluiten op de belevingswereld en door te kijken wat hij/zij kan. Ieder mens is uniek en vraagt daarom een specifieke aanpak. Ons goed opgeleide en betrokken personeel spelen hier een essentiële rol in, aangezien zij weten waar de bewoner zijn interesses liggen en wat de bewoner wil en kan.

Dementiezorg in Oss

Bij de keuze voor een verzorgingshuis in Oss is in het verleden onze kleinschalige opzet vaak van doorslaggevend belang geweest. Deze kleinschaligheid zorgt er namelijk voor dat wij onze bewoners de persoonlijke zorg kunnen bieden die zij verdienen.

Wanneer een nieuwe bewoner met dementie bij ons komt wonen laten wij de familie de kamer inrichten zodat het zoveel mogelijk op thuis lijkt. Het is daarbij van belang dat er een zekere herkenbaarheid en huiselijkheid heerst en dat de bewoner de privacy van thuis ervaart. De rol van partners, kinderen, andere familieleden en vrienden speelt dus een grote rol in dit proces.

Naast de herkenbaarheid van de kamer speelt ook de inrichting van de gemeenschappelijke woonruimte ook een belangrijke rol. Deze proberen wij zo in te richten dat iedereen zich er thuis kan voelen.

Contact

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locaties of heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.