Home Buyten Haven

Woonzorgvoorziening ‘Buyten Haven’ is een particuliere organisatie die in een kleinschalige, exclusieve woonomgeving een woonzorgvoorziening realiseert voor ouderen. De visie is dat de eigen leefstijl en gewoonten van thuis zoveel mogelijk gehandhaafd blijven. Persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid zijn kenmerken die vanzelfsprekend zijn binnen de organisatie. Door de kleinschaligheid kunnen wij dit ook werkelijk waar maken.

Woonzorgvoorziening ‘Buyten Haven’ is gerealiseerd in de voormalige boerderij Rustenburg aan de Smitsweg 4 Dordrecht. Het bestaat uit 18 appartementen, een sfeervolle huiskamer en eetkamer. Buyten Haven grenst aan het Rustenburgpark en beschikt over grote tuin waar het prettig vertoeven is.

Er wordt 24 uur per dag zorg- en dienstverlening geleverd. Wij bieden een volledig pakket aan zorg, afgestemd op uw persoonlijke wensen. We geven u de garantie, mits het medisch verantwoord blijft, dat ongeacht hoe uw zorg zich ontwikkelt u in uw eigen appartement kan blijven wonen.

De dienstverlening bestaat uit alle gemaksdiensten die u maar kunt bedenken, zoals driemaal daags serveren van de maaltijd uit eigen keuken, was service, etc.

Mocht u na het bezoek van onze site nog vragen hebben, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.
Een persoonlijk gesprek is snel geregeld, hierin vertellen wij graag meer over onze zorg en dienstverlening.